Notícies

Jornada al Tennis Salou

El passat divendres 7 de juliol un grup d’associats i familiars ens trobàrem al Tennis Salou per conèixer les instal·lacions d’aquest complex esportiu i passar una jornada plegats. Així, mentre uns competien al pàdel o al tennis (veieu-ne les fotografies), d’altres es relaxaven a la piscina, sauna i jacuzzi (d’això no hi fotografies; massa íntim tot plegat). Després ens ajuntàrem tots al restaurant per comentar la jugada -mai millor dit- i,  tot gaudint d’un menú amb una relació preu-qualitat excel·lent, establir i estrènyer relacions d’amistat entre tots. També es parlà de feina, però és que és inevitable. Fou una agradable trobada i esperem que n’hi hagi més!

 

IMAG0890 IMAG0893 IMAG0894 IMAG0897 IMG-20170710-WA0002 IMAG0891 IMAG0895

Traspàs GRÀFIQUES DARC

El gerent de GRÀFIQUES DARC, SL, Joan Altès, ens fa arribar aquesta carta a tots els associats.


Benvolguts associats,

Em dirigeixo a tots vosaltres com a gerent de la impremta Gràfiques Darc, SL, ubicada al polígon industrial de Valls.

Després de més de 30 anys d’existència i per motius de jubilació hem decidit traspassar l’empresa. Fet que es produirà dintre d’un any.

Per la qual cosa posem a disposició de tots els associats aquest traspàs, a fi de poder mantenir l’activitat comercial.

L’empresa disposa de nau pròpia, maquinària, bona cartera de clients i plena activitat. Tant en sistema òfset com en digital.

Si algú està interessat a tenir informació completa, no dubti en posar-se en contacte amb el Joan, telèfon 977 60 56 61.

Salutacions
Joan Altès (Gerent)


[VEURE CARTA EN PDF]

Reunió Mercor al Nàutic Salou

El passat 4 de juliol vam celebrar al Club Nàutic Salou una trobada de Mercor, distribuïdors i servei tècnic autoritzat d’Apple.

IMG_8287 IMG_8289 IMG_8288 IMG_8290 IMG_8296