Notícies

Finalitza el curs «Actualitza’t amb l’Illustrator»

El passat dijous 5 de desembre va finalitzar el darrer curs formatiu organitzat per l’AAGT.

Els dotze alumnes que van participar-hi provenien de diferents sectors del nostre teixit econòmic: organitzacions empresarials, departaments de màrqueting d’empreses i fundacions, dissenyadors gràfics autònoms, docents dels estudis d’Arts Gràfiques, i com no: els nostres associats!

Aquesta diversitat en l’origen dels participants ens diu que els nostres cursos cada vegada arriben i interessen a més professionals.

Moltes gràcies a tots els participants i a les seves empreses, així com a l’Institut Pere Martell per la disponibilitat de l’aula. Esperem seguir el 2020 amb la nostra activitat formativa.

Nou curs: Actualitza’t amb l’Illustrator

Actualitza’t amb l’Illustrator

 

Aquest curs va destinat a tots els professionals del nostre sector que estiguin interessats en ampliar els seus coneixements i vulguin adquirir noves habilitats en la utilització de les eines que ofereix Illustrator, en l’elaboració de tasques de disseny. El curs s’estructura en 3 blocs:

  • Infografies i gràfiques
  • Opcions avançades i automatització
  • Trucs i novetats

 

Quan?

DIJOUS 21, 28 de novembre, i 5 de desembre. De 16 a 20 hores.

 

On?

Aula d’informàtica de l’IES Pere Martell, al Complex Educatiu de Tarragona (antiga Universitat Laboral), situada a l’autovia Tarragona-Salou.

 

Preus i inscripció

Per a més informació, inscripció i preus, consulteu el següent PDF: CLIQUEU AQUÍ

 

Compartiu

Us animem a compartir aquest curs amb els vostres dissenyadors, clients i col·laboradors, etc que puguin estar interessats, ja que us pot ajudar a posicionar-vos en la vostra relació comercial. Sempre és d’agrair rebre informació de qualitat i, de passada, donar a conèixer l’AAGT. Gràcies!

Trobada d’estiu 2019

El dijous 4 de juliol vam celebrar la trobada d’estiu de l’AAGT al Club Nàutic de Salou. Vam comptar amb 5 ponències per part de 5 empreses -tant associades com no- on, com ja és habitual, ens van sorprendre amb les seves propostes i explicacions.

 

Us adjuntem algunes imatges de la trobada informativa i el programa de les ponències.

Veure el programa

Descarregar les presentacions

 

Un cop finalitzades les ponències, tots plegats vam gaudir d’un esplèndit sopar allà al club. Va resultar una vetllada molt agradable. En resum, la trobada va ser un gran èxit!

 

Gràcies al feedback positiu que hem rebut d’aquesta trobada anual, treballarem per poder continuar amb aquest format tant profitós.