Notícies

Nou curs: Actualitza’t amb l’Illustrator

Actualitza’t amb l’Illustrator

 

Aquest curs va destinat a tots els professionals del nostre sector que estiguin interessats en ampliar els seus coneixements i vulguin adquirir noves habilitats en la utilització de les eines que ofereix Illustrator, en l’elaboració de tasques de disseny. El curs s’estructura en 3 blocs:

  • Infografies i gràfiques
  • Opcions avançades i automatització
  • Trucs i novetats

 

Quan?

DIJOUS 21, 28 de novembre, i 5 de desembre. De 16 a 20 hores.

 

On?

Aula d’informàtica de l’IES Pere Martell, al Complex Educatiu de Tarragona (antiga Universitat Laboral), situada a l’autovia Tarragona-Salou.

 

Preus i inscripció

Per a més informació, inscripció i preus, consulteu el següent PDF: CLIQUEU AQUÍ

 

Compartiu

Us animem a compartir aquest curs amb els vostres dissenyadors, clients i col·laboradors, etc que puguin estar interessats, ja que us pot ajudar a posicionar-vos en la vostra relació comercial. Sempre és d’agrair rebre informació de qualitat i, de passada, donar a conèixer l’AAGT. Gràcies!

Trobada d’estiu 2019

El dijous 4 de juliol vam celebrar la trobada d’estiu de l’AAGT al Club Nàutic de Salou. Vam comptar amb 5 ponències per part de 5 empreses -tant associades com no- on, com ja és habitual, ens van sorprendre amb les seves propostes i explicacions.

 

Us adjuntem algunes imatges de la trobada informativa i el programa de les ponències.

Veure el programa

Descarregar les presentacions

 

Un cop finalitzades les ponències, tots plegats vam gaudir d’un esplèndit sopar allà al club. Va resultar una vetllada molt agradable. En resum, la trobada va ser un gran èxit!

 

Gràcies al feedback positiu que hem rebut d’aquesta trobada anual, treballarem per poder continuar amb aquest format tant profitós.

Assemblea 2019

El passat 8 de març vam celebrar la nostra assemblea anual al Mas Passamaner (La Selva del Camp). Com a novetat, aquest any hem fet un homenatge als nostres mestres; els més veterans de l’associació, que han dedicat tota la seva vida professional al sector. Se’ls va lliurar un guardó i obsequis en reconeixement de la seva trajectòria.

També hem començat a fer un arxiu de fotografies antigues de totes les empreses de l’associació. Vam tenir-ne un petit tast al final de l’acte amb la projecció d’unes quantes imatges d’aquest arxiu.

En acabar, vam gaudir d’un excel·lent dinar a les mateixes instal·lacions.

➥ Veure reportatge fotogràfic complet