Graphispag 2015 BCN + acreditació gratuïta

Graphispag 2015 Barcelona, el saló internacional de la indústria i comunicació gràfica, és la fira de referència de la indústria gràfica catalana i espanyola. Mostrarà grans equips, maquinària i accessoris per a tots els sistemes d’impressió i per tots els acabats i transformació, a més de l’última tecnologia gràfica digital, i una variada oferta de materials, suports i consumibles.

Degut a la seva importància, es donaran cita els millor professionals del sector, per això és un event inexcusable d’assistència per ells.

 

A Graphispag 2015 Barcelona podrem trobar respresentats els següents sectors:

  • Materials i consumibles
  • Maquinària per imprimir
  • graphispag_digital (preimpressió, equips d’impressió digital i serigrafia i tampografia)
  • Serveis
  • Disseny gràfic
  • Acabats i transformació

 

A aquesta fira es donaran cita marques subministradores líders del mercat gràfic i s’esperen més de 50.000 visitants. Aquesta fira actua com element cohesionador i dinamitzador del sector de les arts gràfiques a la Península Ibèrica. El saló compta amb un ampli recolzament sectorial i hi podrem veure les últimes novetats i innovacions del sector.

En definitiva, una fira de referència dins del sector a nivell nacional i europeu.

MG_6233_gran

Graphispag celebrarà aquest any una nova edició a la Fira de Barcelona (recinte ferial Gran Via), del 24 al 27 de març de 2015.

 

 

Acreditació gratuïta AAGT

 

Els associats de l’AAGT disposem d’una acreditació gratuïta per assistir a la fira. Per registrar-s’hi, feu clic al banner a continuació i, quan us apareixi la opció, introduïu el següent codi:

HNKW8SCD