Nit Empresarial 2012

logonit

 

 

 

 

 

portapapeles

Com a President de la Confederació Empresarial de la província de Tarragona (CEPTA), em plau comunicar-li que el proper dia 30 de març (divendres) de 2012, tindrà lloc la celebració de la 12 a. NIT EMPRESARIAL al Palau de Fires i Congressos de Reus.

En aquesta edició de la NIT es modifica una mica el format utilitzat en les darreres edicions. Hi haurà una primera part d’acte acadèmic i una segona amb sopar i entrega dels GUARDONS CEPTA 2011.

 

El lema aquest any és LA FORÇA DE L’OPTIMISME i ens agradaria que influís de manera positiva en tots els àmbits de la seva vida.

Ens plaurà molt que pugui estar present em aquesta trobada excepcional i que participi em aquest acte multitudinari que hem preparat amb il·lusió i amb el que valorem la figura i la feina ben feta de l’empresariat tarragoní.

La inscripció s’ha de fer al següent link: NIT EMPRESARIAL i el pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària al no. de compte 0081.0088.18.0001852588 per import de 60€ per persona. S’haurà d’indicar com a concepte: 12a. NIT EMPRESARIAL i el nom dels assistents i l’empresa.

Resto a la seva disposició pel que li calgui, com sempre.

 

Cordialment,

Josep Antoni Belmonte (President CEPTA)