Xerrada amb els alumnes de l’escola d’art i disseny de la Diputació de Tarragona (EADT)

El dijous 3 de març, amb la coordinació dels professors de l’EADT, vam fer una xerrada a un grup dels estudiants de disseny gràfic i d’il·lustració, dels aspectes professionals i tècnics per a les produccions gràfiques que els alumnes de l’escola requeriran en breu.

 

Una representació organitzada per l’Associació d’Arts Gràfiques de les comarques de Tarragona, i que representa un ventall molt ampli de tota la producció gràfica i publicitària que es realitza actualment a les nostres contrades.

 

Les empreses, Arts Graàfiques Rabassa, Formes Gràfiques Valls, Fundació Topromi, Compossar i Gabriel Gibert, amb els seus representants, junt amb el nostre president Jordi Gavaldà.

Es van tractar, mostrar i explicar els diferents sistemes d’impressió en offset, digital i gran format, amb les seves característiques i els seus procesos i formes d’acabats.

 

Una bona i fructífera iniciativa, que es un bon camí per a facilitar i millorar la comprensió dels futurs professionals, clients, colegues i usuaris del nostre sector.

1 2 3 45